Suna-ne direct: 021-745-12-98

Drumul Taberei nr. 77B, bl. TS37, sc. 1, ap.6 Vezi Locatia

Despre Noi

Despre cabinetul nostru

O echipa tanara, dinamica, profesionista, formata in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti. Suntem intr-o perpetua formare profesionala atat pe plan intern cat si international.Mizam pe un tratament de calitate, fara durere, scopul nostru fiind asigurarea nevoilor pacientului de functionalitate si estetica la nivelul cavitatii bucale, toate acestea determinand o stare de sanatate si echilibru intregului organism.

Clinica noastra si-a inceput activitatea in anul 2005,se afla intr-o locatie accesibila,si beneficiaza de dotari de ultima generatie si cu medici pregatiti si dedicati.
Va asteptam cu drag in clinca noastra spre a va fii de folos.

Galerie Foto

Echipa noastra:

Dr. Mihaela Radu

Absolventa a Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, promotia 2005.
A inceput activitatea stomatologica in anul 2005 in Bucuresti, apoi din 2006 pana in 2007 a profesat la o clinica privata Praxis Dr. Ghunter Mathias, din orasul Munchen, Germania.…citeste mai mult.

Dr. Corina Dumitrache

Facultatea de Stomatologie a Universităţii din Bucureşti, lucrarea de diplomă fiind susţinută la catedra de Stomatologie Infantilă a Facultăţii de Stomatologie Carol Davila – Bucureşti, având tema: ”Metode şi tehnici de prevenire a cariei dentare la copii si tineri”.…citeste mai mult.