Potrivit pentru dinți sensibili

GentleSonic™ dispune de peste 18.640 de peri denși pentru a asigura cea mai delicată curățare posibilă. Curățarea sonică este potrivită și pentru dinții cu rădăcini expuse.

Dispune de până la 16.000 de peri în plus față de o periuță de dinți obișnuită

O tăietură dreaptă ne-ar fi forțat să exercităm prea multă presiune asupra periei. Diferitele lungimi ale perilor „îmbrățișează” suprafața dintelui și a gingiilor în timpul periajului datorită frecvenței ridicate și accesează astfel mai bine suprafețele distale și meziale ale dinților. Periuțele de dinți convenționale perturbează adesea gingiile din cauza perilor duri, ceea ce poate duce la sângerare. Cu Gentlesonic™, gingiile dumneavoastră sensibile rămân intacte.

Îndepărtarea plăcii bacteriene în doar 2 minute

Tehnologia sonică poate îndepărta placa bacteriană dăunătoare și petele pigmentare prezente în zona dinților și pe gingiilor, oxigenează șanțul gingival și îngrijește gingiile sensibile în doar 2 minute. Mișcările rapide ale periuței ajung chiar și în spațiile inter-dentare greu accesibile. Acest lucru înseamnă că veți găsi mai puțină murdărie în timpul curățării inter-dentare ulterioare.

miDent este iubit de mii de clienți din întreaga lume

Întotdeauna mi-a fost teamă de periuțele de dinți sonice pentru că am gingii sensibile și nu voiam să sângereze. Dar Gentlesonic este complet diferită față de alte periuțe de dinți sonice. Este foarte delicată și totuși îmi curăță dinții în mod impecabil.

Mădălina B.

Periuța de dinți este foarte tare! Este blândă cu gingiile, iar moliciunea acesteia este incredibilă. Am primit-o de ziua mea și cu siguranță îi voi lua prietenei mele una de Crăciun. Vă recomand să o încercați, nu veți mai dori să folosiți altceva.

Andrei F.

Îl folosesc în fiecare dimineață și seară și dinții mei se simt curați, sunt lipsiți de pete și se pare că nu mai fac carii cum făceam înainte. După doar 10 zile de utilizare, sensibilitatea gingiilor mele s-a îmbunătățit de asemenea! Recomand cu căldură.

Bianca O.

31.000 de vibrații sonice împotriva plăcii bacteriene

Periuța de dinți sonică are o putere de 31.000 de pulsații pe minut pentru o curățare eficientă a plăcii bacteriene și a tartrului. Periuțele de dinți sonice sunt, astfel, mult mai eficiente decât periuțele de dinți manuale.

Igieniștii dentari recomandă miDent

Am încercat periuța de dinți sonică de la miDent în cabinet și pot confirma că este foarte delicată la curățarea dinților sensibili și a dinților cu rădăcini expuse.

Spălați-vă pe dinți chiar și atunci când faceți duș

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la utilizarea periuței noastre de dinți electrice atunci când faceți duș, de exemplu, deoarece este complet rezistentă la apă

4 programe eficiente pentru un zâmbet mai alb și mai sănătos

Husă pentru călătorii cu sistem de închidere

Odată cu periuța de dinți primiți GRATUIT o husă practică pentru călătorii. Husă igienică și elegantă pentru a fi folosită în vacanțele exotice sau poate chiar la birou.

Design elegant care se potrivește oricărui tip de baie

Alegeți din 3 culori pastelate moderne:

Cap de afiș pentru întreaga familie

Toată familia dumneavoastră dorește să folosească periuța de dinți? Cu ajutorul capetelor interschimbabile, puteți împărți periuța de dinți sonică sau pur și simplu puteți cumpăra capete de schimb atunci când cele originale se uzează.

Întrebări adresate frecvent de către clienții noștri

Tehnologia sonică funcționează pe baza principiului de curățare de înaltă frecvență, în care capul periuței curăță placa bacteriană în sus și în jos într-un anumit interval. Această tehnică de curățare este delicată pentru dinți și gingii.

Spre deosebire de o periuță de dinți manuală, o periuță de dinți sonică este capabilă să producă până la 31.000 de vibrații pe minut, ceea ce înseamnă de aproximativ 100 de ori mai multe decât dacă vă periați dinții manual. Acest lucru o face semnificativ mai eficientă atunci când vine vorba de îndepărtarea plăcii.

Datorită fibrelor sale delicate, periuța de dinți sonică Gentlesonic™ este mai mult decât potrivită pentru dinții cu rădăcini expuse și pentru persoanele cu gingii sensibile. Periuța de dinți reduce treptat riscul de inflamație, sângerare și retragere a gingiilor. Periuța de dinți sonică reduce incidența sângerărilor gingivale de până la 2 ori mai eficient decât o periuță de dinți manuală.

Vă recomandăm să o utilizați de cel puțin de două ori pe zi pentru a menține o bună sănătate orală. Dar depinde de dumneavoastră dacă doriți să vă păstrați dinții mai albi și mai sănătoși. 

Timpul minim recomandat de curățare cu periuța de dinți sonică Gentlesonic™ este de 2 minute pentru a îndepărta placa bacteriană dăunătoare și petele pigmentare de la nivelul dinților și gingiilor.

Capetele de rezervă pentru periuța de dinți sonică, care au 18.640 de peri delicați, pot fi găsite aici – https://www.mident.ro/produkt/nahradni-hlavice-gentlesonic/

Bineînțeles că da! Oferim clienților noștri o garanție de doi ani.