Scapă-ți câinele de tartrul și placa dentară din confortul casei tale,

cu aparatul de curățat dinții cu ultrasunete

Colți albi strălucitori!

TRUESONIC îndepărtează în siguranță:

Eficient și sigur datorită tehnologiei cu ultrasunete

TrueSonic oferă cea mai puternică tehnologie cu ultrasunete de pe piață, cu 36.000 de vibrații pe secundă.

Această tehnologie îl face extrem de precis, puternic și sigur. Dorim să facem ca periajul dinților să fie cât mai plăcut pentru animalul dumneavoastră de companie cu patru picioare.

Despre gingiile câinilor nu trebuie să vă faceți griji

Dispozitivul poate detecta dinții de la gingii și se oprește automat atunci când atinge gingiile. Dacă câinele face o mișcare neașteptată și TRUESONIC alunecă de pe dinte, nu se va produce nicio vătămare.

Colți mai albi cu câteva nuanțe

Narcotic poate reprezenta un risc

Majoritatea tratamentelor de igienă dentară se efectuează sub anestezie într-un cabinet veterinar. Riscul anesteziei este ridicat și crește la câinii care suferă de anumite boli. Cu un aparat de curățare MiDent, nu trebuie să vă expuneți partenerul cu patru picioare la acest risc!

Dinți fungici sau putreziți pot cauza respirația urât mirositoare la câini

Din fericire, în multe cazuri, respirația urât mirositoare a câinelui nu este cauzată de o boală, ci de o lipsă de igienă dentară. Preveniți problemele dentare păstrând dinții câinelui dumneavoastră curați. În acest context, este deosebit de important și eficient să spălați dinții câinelui în mod regulat.

Veterinarii recomandă miDent

Am încercat în cabinetul nostru curățătorul de dinți cu ultrasunete miDent pentru câini și pot confirma că este sigur și foarte eficient în curățare. TRUESONIC este un dispozitiv potrivit pentru îngrijirea igienei dentare la domiciliu pentru câinele dumneavoastră.

Tehnologie cu ultrasunete

Tehnologia oferă 36.000 de vibrații pe secundă

Lumini LED

Lumini LED de înaltă calitate pentru detectarea murdăriei și a plăcii

Îngrijire completă

Dispozitivul curăță, albește și îndepărtează tartrul și bacteriile în același timp.

4 moduri de curățare

Intensitatea de curățare poate fi reglată cu ajutorul a 4 niveluri de putere.

Încărcare USB

Încărcare sigură și rapidă prin USB.

Ușor pe gingii

Dispozitivul este sigur pentru gingii. Funcționează numai pe dinți.

Întrebări frecvente de la clienții noștri

Dacă aveți o periuță de dinți cu ultrasunete pentru uz casnic, nu este necesară o răcire specială în timpul utilizării. Dispozitivele de curățare a dinților cu ultrasunete de uz casnic tind să funcționeze la o putere mai mică și nu produc același efect termic ca și dispozitivele profesionale cu ultrasunete utilizate în cabinetele stomatologice.

Dispozitivul de curățare a dinților cu ultrasunete pentru uz casnic emite un sunet de înaltă frecvență care este inaudibil pentru urechea umană. Acest sunet se numește ultrasunete, iar frecvența sa este de obicei între 20 kHz și 40 kHz.

Curățarea cu ultrasunete este una dintre cele mai recente tehnologii în stomatologie. Persoanele cu acumulări mari de tartru care nu pot fi îndepărtate cu periuța de dinți sau cu ața dentară la domiciliu și care ar necesita o răzuire semnificativă cu un dispozitiv comercial de îndepărtare a tartrului vor beneficia foarte mult de curățarea dentară cu ultrasunete.

DA. Dispozitivul poate detecta dinții de la gingii și, când atinge gingiile, se oprește automat. Dacă câinele face o mișcare neașteptată și TRUESONIC alunecă de pe dinte, nu se va produce nicio vătămare. Un alt mare avantaj este acela de a curăța dinții fără anestezie riscantă. Cu dispozitivul de curățare Mident, nu trebuie să vă supuneți partenerul cu patru picioare la acest risc!

Aparatul cu ultrasunete este complet sigur. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă să respectați regulile atunci când lucrați cu aparatul cu ultrasunete:

  • Nu îndreptați vârful spre gingie și cu siguranță nu sub nivelul gingiei. Dacă atingeți gingia, aparatul se va opri automat.
  • Rămâneți pe un dinte timp de până la 5 secunde.

Pentru a menține o sănătate orală bună la câini, recomandăm periajul cel puțin de două ori pe lună. Cu toate acestea, depinde de tine dacă vrei ca dinții câinelui tău să fie mai albi și mai sănătoși. Unii dintre clienții noștri iau, de asemenea, un curățător dentar pentru câinele lor în vacanță.

Bineînțeles că da! Oferim clienților noștri o garanție de doi ani.

Descărcați manualul utilizatorului