Advertoriale

Cum să îndepărtați tartrul din confortul propriei case?

Curățarea dinților cu ultrasunete fără ajutorul unui dentist

Tartrul se formează dintr-un strat de placă bacteriană care se acumulează pe dinți pe o perioadă lungă de timp și poate duce la gingivită sau parodontită.

Ultrasunetele sunt recomandate pentru îndepărtarea tartrului. Curățarea cu ultrasunete acasă este mai confortabilă și se efectuează atunci când este prezent mai mult tartru.

Dacă lăsați placa dentară pe dinți, aceasta se mineralizează după un timp, se întărește și formează tartrul. Deoarece tartrul este aspru, bacteriile pot adera mai ușor la el. Acest lucru face ca placa să se formeze și mai ușor pe dinți. Pentru a îndepărta tartrul, puteți folosi acasă un produs de îndepărtare a tartrului, pe care îl puteți folosi de două ori pe lună.

În acest articol, dorim să vă arătăm cum să efectuați o îngrijire dentară adecvată acasă și ce poate fi îndepărtat cu ajutorul curățării cu ultrasunete.

Detartrajul efectuat acasă economisește bani, timp și stresul provocat de dentist.

Suferiți de următoarele probleme dentare?

1

Tartru

Tartrul poate cauza o varietate de probleme de sănătate. Prima complicație este, de obicei, gingivita. Dacă nu este tratată la timp, gingivita se poate transforma în parodontită.

2

Discromii dentare

Aveți o decolorare cenușie sau pete maro sau negre pe dinți? Pigmentarea este caracterizată de un smalț cu câteva nuanțe mai închis la culoare în jurul gingiilor.

3

Placă dentară

Placa dentară este o substanță albă-gălbuie, moale, care se formează constant pe dinți și de-a lungul gingiilor. Placa bacteriană atacă smalțul dentar și provoacă carii dacă nu este curățată periodic.

Tartru și discromii dentare

Știați că tartrul nu este doar inestetic, ci și dăunător? Tartrul de pe dinți poate provoca probleme dureroase sau inflamații.

Tartrul este placa dentară mineralizată, formată din resturi alimentare, care favorizează inflamația, cariile dentare și bolile parodontale. Acesta poate duce chiar la pierderea dinților dacă este ignorat pe o perioadă lungă de timp. Tartrul se formează în mod natural în cavitatea bucală, însă cu o igienă orală adecvată îl puteți îndepărta în stadiile sale incipiente.

Prin îndepărtarea tartrului, puteți preveni acumularea de bacterii și microbi în gură și, de asemenea, puteți preveni decolorarea dinților.

Pigmentare

Bacterii

Microbi

Care sunt cauzele pigmentării dinților?

Dacă observați puncte maro sau negre pe dinți înseamnă că aveți o pigmentare a dinților. Petele sunt cauzate de cafea, ceai, vin roșu sau diverse arome. Nu doar alimentele și băuturile pot provoca colorația dinților, ci și produsele din tutun.

Este pigmentarea dinților ereditară?

Culoarea naturală a dinților este influențată și de factori ereditari. Cu toate acestea, este important să realizăm că niciuna dintre bolile orale nu poate fi moștenită. Puteți moșteni doar anumite trăsături care cresc riscul unei anumite boli.

Ca să simplificăm: copiii noștri sau noi înșine putem moșteni o dependență de dulciuri. Cu cât mâncăm mai multe dulciuri, cu atât avem mai multe șanse să dezvoltăm carii dentare. Spațiile interdentare mari, ocluzia dentară, dinții strâmbi – toate acestea sunt pot fi moștenite genetic.

Prevenirea discromiilor dentare

O igienă orală corectă este importantă pentru prevenirea discromiilor dentare. Îndepărtarea periodică a plăcii dentare previne apariția petelor.

Nu ar trebui să ne spălăm niciodată pe dinți imediat după ce am mâncat. Ar trebui să așteptăm întotdeauna cel puțin 30 de minute, deoarece mâncatul determină acumularea de acizi în gură și atașarea acestora la smalț, care ar putea fi deteriorat de periajul imediat.

Apa plată este foarte utilă. Aceasta neutralizează pH-ul din gură și ajută la clătirea reziduurilor alimentare.

Obișnuiți-vă să beți sau să vă clătiți gura după ce mâncați. Acest lucru este mai benefic decât spălarea dinților imediat după ce ați mâncat, deoarece pasta de dinți în contact cu unele alimente poate produce eroziune dentară.

Care sunt avantajele curățării dinților cu ultrasunete?

"Am fost sceptică ... Am cumpărat unul și am fost plăcut surprinsă. În special de preț. Este foarte ușor de utilizat. Soțul meu este încântat de felul în care arăt. Nu pot decât să recomand acest produs. Vă mulțumesc foarte mult!" Minnie (client verificat)

Igiena orală este mult mai simplă, mai eficientă și nedureroasă cu ajutorul anumitor dispozitive. Aparatul cu ultrasunete este un produs nou și inovator pe piață.

Cu ajutorul aparatului cu ultrasunete puteți îndepărta

  • Placa bacteriană
  • Discromiile dentare
  • Tartrul dur
  • Placa dentară dintre dinți
  • Bacterile

Dispozitivul poate face distincția între dinți și gingii și se oprește automat când atinge gingiile. Întreaga procedură este nedureroasă.

Ultrasunetele sunt folosite de experții stomatologi, iar acum puteți folosi ultrasunetele la domiciliu la un preț special.

Preț special dacă comandați acum!

MiDent, un furnizor Truesonic, a fost de acord să acorde clienților noi o reducere specială.

Dacă comandați acum, veți primi o reducere de până la 47%! Acesta este cel mai mic preț pe care miDent l-a oferit vreodată!

Este destul de simplu!

Truesonic ar putea fi cea mai bună investiție pe care ați făcut-o vreodată pentru dumneavoastră. Achiziționați astăzi un dispozitiv de curățare cu ultrasunete și spuneți adio tartrului și discromiilor dentare!

Recenzii ale clienților

4.68
Bazat pe 50 recenzii
5
80%
40
4
10%
5
3
8%
4
2
2%
1
1
0%
0
I** H*******
Sunt foarte entuziasmat, la dentist răzuirea tartrului este o chestiune foarte neplăcută, așa că am încercat să comand dispozitivul dvs., încă trebuie...Mai mult
Sunt foarte entuziasmat, la dentist răzuirea tartrului este o chestiune foarte neplăcută, așa că am încercat să comand dispozitivul dvs., încă trebuie să-l prind, nu este posibil să-l am în mâna mea la prima dată, dar acest lucru este incredibil după prima aplicație
I** H*******
Am cumpărat acest produs pentru că sunt un băutor avid de cafea și aveam depuneri urâte pe dinți și au dispărut după prima utilizare. Vă mulțumesc
I** H*******
Bună ziua , aparatul de curățat dinții cu ultrasunete a sosit astăzi și după ce l-am folosit pentru prima dată, am fost extrem de surprins de cât de b...Mai mult
Bună ziua , aparatul de curățat dinții cu ultrasunete a sosit astăzi și după ce l-am folosit pentru prima dată, am fost extrem de surprins de cât de bine funcționează. Tartrul de la molarii inferiori după ce l-am pornit la nivel puternic s-a spart și a dispărut ♥. Așa că pentru mine satisfacție maximă, l-am luat într-o culoare neagră elegantă și este minunat ♥ ♥ ♥ Îl recomand tuturor, te simți ca și cum ai verifica un igienist dentar după ce te speli pe dinți.
D**** H*******
Îndepărtează petele în 80% din cazuri, dar cu siguranță nu vă face dinții mai albi. 3 pentru mine.
F****** R******
Mulțumit, piatra a mers grozav
TrueSonic™ curățător de dinți cu ultrasunete photo review
TrueSonic™ curățător de dinți cu ultrasunete photo review
TrueSonic™ curățător de dinți cu ultrasunete photo review
+1
W****** C*******
Anunțul a apărut pe Facebook și am luat-o ca pe o prostie și nu ar funcționa. Dar eu sunt fumător înrăit, beau cafea neagră și sufăr de tartru și cari...Mai mult
Anunțul a apărut pe Facebook și am luat-o ca pe o prostie și nu ar funcționa. Dar eu sunt fumător înrăit, beau cafea neagră și sufăr de tartru și carii. M-am gândit să încerc pentru că e mai ieftin decât igiena dentară la dentist. A venit, l-am despachetat și l-am fumat. Arată ca o scobitoare cu ac. O pun pe dinte, bâzâie și nu doare. Și sfântă minune chiar a scăpat de tartru și de decolorarea aurie. Dinții mei sunt mai albi și spațiile interdentare sunt frumoase. Nu forțați, clătiți dinții cu apă și nu o faceți mult timp pe un singur dinte, așa scrie și în instrucțiuni. Aveți încredere în mine, funcționează. Nu cred în publicitate, dar acest lucru nu are nevoie de publicitate. Mulțumesc foarte mult JAN ADAMEK KUTNA HORA 😁😁😁😁👍👍👍💪 și dinții mei strâmbi sunt după un accident am avut un întreg inferior zdrobit așa că nu vă speriați. Recomand 100% într-adevăr!
M****** U***
Chiar funcționează și funcționează imediat după prima utilizare. Tartrul a dispărut. Un dispozitiv uimitor.
J**** R****
Mă uit prin recenzii și bănuiesc că sunt scrise de vânzătorul acestui produs și nu de clienți. Motivul ? Toate recenziile sunt pozitive, șmecherești, ...Mai mult
Mă uit prin recenzii și bănuiesc că sunt scrise de vânzătorul acestui produs și nu de clienți. Motivul ? Toate recenziile sunt pozitive, șmecherești, scrise într-un mod ortografic, ceea ce nu este cazul în mod normal. Nu-mi vine să cred că cel puțin 1 client nu a avut un comentariu. Aceasta este părerea mea.
M**** Y****
Mi-aș fi dorit să fi știut mai devreme despre acest produs. Îl folosesc pentru mine și am cumpărat un alt accesoriu pentru mustață. Cel mai bun lucru ...Mai mult
Mi-aș fi dorit să fi știut mai devreme despre acest produs. Îl folosesc pentru mine și am cumpărat un alt accesoriu pentru mustață. Cel mai bun lucru de pe piață pentru curățarea tartrului în afara cabinetului lui DH. Recomand!
A***** S*****
pachet pierdut de către firma de curierat
J**** J******
Chiar este cel mai bun !!!! totul a dispărut într-o oră. Am scuipat bucăți de tartru din interiorul dinților. O schimbare senzațională. De necrezut. A...Mai mult
Chiar este cel mai bun !!!! totul a dispărut într-o oră. Am scuipat bucăți de tartru din interiorul dinților. O schimbare senzațională. De necrezut. Am luat unul pentru acasă și unul pentru la școală
M*** B******
L****** E*****
Produsul perfect pentru mine. Tartrul a dispărut aproape complet. Este nevoie de răbdare, dar rezultatul va veni. Funcționează foarte bine. Necesită o...Mai mult
Produsul perfect pentru mine. Tartrul a dispărut aproape complet. Este nevoie de răbdare, dar rezultatul va veni. Funcționează foarte bine. Necesită o curățare regulată și apoi dinții devin ca niște perle.
TrueSonic™ curățător de dinți cu ultrasunete photo review
D****** W*******
Sunt foarte entuziasmat, la dentist răzuirea tartrului este o chestiune foarte neplăcută, așa că am încercat să comand dispozitivul dvs., încă mai tre...Mai mult
Sunt foarte entuziasmat, la dentist răzuirea tartrului este o chestiune foarte neplăcută, așa că am încercat să comand dispozitivul dvs., încă mai trebuie să-l prind, nu este posibil să-l am în mâna mea la prima dată, dar acest lucru este incredibil după prima aplicație
K**** J*******
Dispozitivele au reușit să elimine petele negre de pe dinți. Chiar funcționează. Așa cum am spus deja.
M***** B*******
L-am primit ca și cadou de Crăciun. Trebuie să vă spun că nu mă așteptam la un lucru atât de uimitor pentru a îndepărta piatra și petele. După ce am î...Mai mult
L-am primit ca și cadou de Crăciun. Trebuie să vă spun că nu mă așteptam la un lucru atât de uimitor pentru a îndepărta piatra și petele. După ce am încercat produsul, petele și piatra au dispărut. Da, este nevoie de muncă, dar funcționează. Am probleme cu tartrul, acum cred că va fi mai bine. Mulțumesc Isus și Mident. Asta e minunat pentru mine. Vi-l recomand
R***** C*******
Este păcat că nu există o notă în reclamă că periuța de dinți nu trebuie folosită dacă aveți un stimulator cardiac. Va trebui să o returnez.
TrueSonic™ curățător de dinți cu ultrasunete photo review
I*** J******Client verificat
Nici măcar nu am sperat că rezultatul după prima utilizare va fi atât de incredibil. Pe partea interioară a dinților de jos, aveam multă acumulare de ...Mai mult
Nici măcar nu am sperat că rezultatul după prima utilizare va fi atât de incredibil. Pe partea interioară a dinților de jos, aveam multă acumulare de tartru. A dispărut după prima utilizare, vezi foto. Îl recomand cu mare drag!
J**** B*****
C****** B*****
Am fost ademenit de reclamă pentru că am o mare acumulare de tartru. Sunt încântată. E nevoie de timp, să îți faci o rutină și să te obișnuiești și cu...Mai mult
Am fost ademenit de reclamă pentru că am o mare acumulare de tartru. Sunt încântată. E nevoie de timp, să îți faci o rutină și să te obișnuiești și cu sunetul... Rezultatul merită. Funcționarea este simplă, ca o periuță de dinți sonică. Marele avantaj este iluminarea cu leduri.
D***** T******
Funcționează perfect, dar dentistul meu nu recomandă...
S**** D******
Când citesc recenziile de aici, ori fac ceva greșit, ori sunt singura căreia nu-i pasă... După 15 minute pe doi dinți, nicio diferență ?
C****** P****
L-am încercat în prima zi și funcționează perfect, exact așa cum este descris. Nu am găsit nicăieri un alt produs asemănător. După câteva minute pete...Mai mult
L-am încercat în prima zi și funcționează perfect, exact așa cum este descris. Nu am găsit nicăieri un alt produs asemănător. După câteva minute petele au dispărut și cu puțină răbdare și treptat tartrul. Recomand cu siguranță
A***** P********Client verificat
Dispozitivul de curățare cu ultrasunete este excelent pentru tartru. Manipulare ușoară și posibilitatea de a crește puterea. L-am folosit chiar și pe...Mai mult
Dispozitivul de curățare cu ultrasunete este excelent pentru tartru. Manipulare ușoară și posibilitatea de a crește puterea. L-am folosit chiar și pe un câine cu atașamentul mai lat. Testat pe un chihuahua.
M***** T*******
După ce am citit aceste recenzii, am cumpărat produsul.După ce l-am încercat de câteva ori, am constatat că petele nu au dispărut de pe dinți. Am vrut...Mai mult
După ce am citit aceste recenzii, am cumpărat produsul.După ce l-am încercat de câteva ori, am constatat că petele nu au dispărut de pe dinți.
Am vrut să returnez produsul, dar mi-au spus că nu este posibil.
Sunt nemulțumită și nu recomand acest produs.
De asemenea, regret atitudinea furnizorului. produsul nu a fost ieftin la
C****** M********
Trebuie să ai răbdare, dar în cele din urmă îndepărtează excelent tartrul. Un pic de luptă cu instrucțiunile de utilizare - ar merita rescrise pentru ...Mai mult
Trebuie să ai răbdare, dar în cele din urmă îndepărtează excelent tartrul. Un pic de luptă cu instrucțiunile de utilizare - ar merita rescrise pentru a avea sens
C****** T*********
Îl pot recomanda. Am scăpat atât de tartru, cât și de petele de cafea și țigări în ziua în care a sosit. Mi-a fost teamă că este doar o pierdere de ba...Mai mult
Îl pot recomanda. Am scăpat atât de tartru, cât și de petele de cafea și țigări în ziua în care a sosit. Mi-a fost teamă că este doar o pierdere de bani.
C****** O******
R****** R****
Am fost sceptic cu privire la acest produs înainte de a-l cumpăra, dar sunt fericit că am decis să-l cumpăr oricum și să-l încerc. Este un produs de î...Mai mult
Am fost sceptic cu privire la acest produs înainte de a-l cumpăra, dar sunt fericit că am decis să-l cumpăr oricum și să-l încerc. Este un produs de îngrijire dentară de lux, iar calitatea se compară cu adevărat cu igiena dentară pentru care mă duc la dentist în fiecare an. Un lucru mic și uimitor, mulțumesc pentru el 🙂
R****** E******
Pot să întreb cum funcționează această mașină? A venit azi prin poștă, era roșu aprins, așa că l-am pus la încărcat. Apoi a luminat verde tot timpul. ...Mai mult
Pot să întreb cum funcționează această mașină? A venit azi prin poștă, era roșu aprins, așa că l-am pus la încărcat. Apoi a luminat verde tot timpul. Am încercat să pornesc singurul buton pe care l-am găsit. În manual scrie că este un buton de comutare. Ce ar trebui să fac pentru ca această "minune" să funcționeze pentru mine?
E***** A******
Am cumpărat acest produs pentru că sunt un băutor avid de cafea și aveam depuneri urâte pe dinți și au dispărut după prima utilizare. Vă mulțumesc
R***** F****Client verificat
Am cumpărat curățătorul de dinți cu ultrasunete 12.06.2022. La început am fost mulțumit, curățătorul și-a îndeplinit funcția așa cum a fost descris. T...Mai mult
Am cumpărat curățătorul de dinți cu ultrasunete 12.06.2022. La început am fost mulțumit, curățătorul și-a îndeplinit funcția așa cum a fost descris. Totuși, după aproximativ cinci utilizări, aparatul a început să se încălzească neplăcut încât era imposibil de ținut în mână, iar apoi din el a țâșnit un lichid maroniu care mirosea a ulei. L-am trimis pentru reclamație și aștept să fie procesat.
M*** B******
E bine?
D******* W********
Atât eu, cât și fiul meu suntem foarte sensibili la tartru. Mă spăl pe dinți în mod regulat, așa că nu mai am nicio problemă. Dar vreau să îl scutesc ...Mai mult
Atât eu, cât și fiul meu suntem foarte sensibili la tartru. Mă spăl pe dinți în mod regulat, așa că nu mai am nicio problemă. Dar vreau să îl scutesc pe fiul meu de 6 ani de a se spăla pe dinți. El este foarte speriat de dentist, deși mergem acolo în mod regulat de când era copil. Dar nu a reușit niciodată să se descurce cu îndepărtarea tartrului pentru că întotdeauna ajunge să plângă. Ei bine, atunci am descoperit acest dispozitiv. Prima dată ne-a luat aproximativ 45 de minute. După aceea, a fost bine și totul a fost din nou alb și curat. Raportul calitate-preț aici este de 100%.
TrueSonic™ curățător de dinți cu ultrasunete photo review
C***** R*******Client verificat
Am comandat acest dispozitiv și sunt mai mult decât mulțumit. Dizolvă decolorarea și, de asemenea, tartrul. Am încercat de toate. Întotdeauna îl teste...Mai mult
Am comandat acest dispozitiv și sunt mai mult decât mulțumit. Dizolvă decolorarea și, de asemenea, tartrul. Am încercat de toate. Întotdeauna îl testez cu atenție timp de câteva zile pentru a vedea cum reacționează dinții. Eu personal nu am nicio problemă. Am încercat toate extensiile, dar Normalul clasic este perfect în regulă. O recomand.:DD
L**** J*******
Trebuie să găsești nivelul potrivit pentru tine. Cel mai puternic mi-a făcut gingiile să sângereze ușor.
Produsul poate fi recomandat.