Potrivit pentru dinți sensibili

GentleSonic™ dispune de peste 18.640 de peri denși pentru a asigura cea mai delicată curățare posibilă. Curățarea sonică este potrivită și pentru dinții cu rădăcini expuse.

Dispune de până la 16.000 de peri în plus față de o periuță de dinți obișnuită

O tăietură dreaptă ne-ar fi forțat să exercităm prea multă presiune asupra periei. Diferitele lungimi ale perilor „îmbrățișează” suprafața dintelui și a gingiilor în timpul periajului datorită frecvenței ridicate și accesează astfel mai bine suprafețele distale și meziale ale dinților. Periuțele de dinți convenționale perturbează adesea gingiile din cauza perilor duri, ceea ce poate duce la sângerare. Cu Gentlesonic™, gingiile dumneavoastră sensibile rămân intacte.

Îndepărtarea plăcii bacteriene în doar 2 minute

Tehnologia sonică poate îndepărta placa bacteriană dăunătoare și petele pigmentare prezente în zona dinților și pe gingiilor, oxigenează șanțul gingival și îngrijește gingiile sensibile în doar 2 minute. Mișcările rapide ale periuței ajung chiar și în spațiile inter-dentare greu accesibile. Acest lucru înseamnă că veți găsi mai puțină murdărie în timpul curățării inter-dentare ulterioare.

31.000 de vibrații sonice împotriva plăcii bacteriene

Periuța de dinți sonică are o putere de 31.000 de pulsații pe minut pentru o curățare eficientă a plăcii bacteriene și a tartrului. Periuțele de dinți sonice sunt, astfel, mult mai eficiente decât periuțele de dinți manuale.

GENTLESONIC Periuță de dinți sonică pentru cea mai bună curățare

GentleSonic are peste 18 640 de peri pentru cea mai delicată curățare. Curățarea sonică este potrivită și pentru dinții cu gâturi expuse.

Igieniștii dentari recomandă miDent

Am încercat periuța de dinți sonică de la miDent în cabinet și pot confirma că este foarte delicată la curățarea dinților sensibili și a dinților cu rădăcini expuse.