Matriță distractivă pentru periajul dinților

Copiii dumneavoastră vor adora aspectul de desen animat al periuței de dinți. Pentru cei mici, ajută la doborârea neîncrederii pe care o au atunci când vine vorba de spălatul pe dinți. 

Tehnica corectă de curățare la un unghi de 45 de grade

Periuțele de dinți miDent pentru copii se bazează pe tehnica corectă de periaj la o înclinare de 45 de grade. 

Capul periuței cu câteva mii de peri se potrivește perfect în gura copiilor mici. Datorită formei speciale a periuței de dinți, aceasta curăță dinții pe întreaga suprafață, fiind mult mai eficiente decât periuțele de dinți convenționale pentru copii.

Husă de călătorie GRATUITĂ

Fiecare set include o husă GRATUITĂ pentru călătorii. Astfel, copiii pot lua periuțele la grădiniță, în excursii sau în vacanță. Pachetul de călătorie protejează periuța de dinți împotriva prafului, bacteriilor și murdăriei. v0

4 culori diferite pentru fete și băieți

Aspectul drăguț cu urs panda îi va atrage pe copiii dumneavoastră, iar spălatul pe dinți va deveni distractiv. Alegeți din cele 4 culori – verde, albastru, roz și galben. Ambalate în seturi de 2: set de periuțe roz-albastru și set de periuțe galben-verde.

Mii de peri pentru un periaj delicat al dinților de lapte

Cea mai blândă curățare pentru dinții de lapte ai bebelușilor. Pe măsură ce dinții de lapte cresc, bebelușii sunt mai sensibili la curățarea gingiilor și o periuță de dinți delicată care nu irită gingiile reprezintă o prioritate. 

miDent DAY

Periuță de dinți miDent 18640/DAY cu peri din microfibră cu tăieturi drepte, special concepută pentru îndepărtarea delicată a plăcii bacteriene, nu numai pentru dinții sensibili. Periuța de dinți asigură protecția smalțului dentar pe tot parcursul zilei. Potrivită pentru o curățare delicată de dimineață.

miDent NIGHT

Periuța de dinți miDent 18640/NIGHT cu peri din microfibră profilați pentru îndepărtarea eficientă a tuturor resturilor alimentare și a impurităților de la nivelul dinților. Protejează dinții împotriva tartrului chiar și în timpul nopții. Potrivită pentru o curățare temeinică seara.

Set periuțe de dinți DAY&NIGHT

Peria este oferită în formă DAY&NIGHT, unde fiecare perie este unică în design, metodă de tăiere a microfibrelor și scop de utilizare.

Dispune de până la 16.000 de peri în plus față de o periuță de dinți obișnuită

Periuța de dinți miDent cu 18.640 de peri din microfibră extrafină îndepărtează placa bacteriană în mod delicat, dar foarte eficient. Datorită densității perilor, periuța de dinți ajunge și în locurile greu accesibile de la nivelul cavității bucale. Periuțele de dinți convenționale rănesc de cele mai multe ori gingiile cu perii lor duri, acestea putând începe să sângereze. Cu miDent, gingiile dumneavoastră sensibile rămân intacte. Periuța de dinți este disponibilă în variantele DAY/NIGHT, unde fiecare periuță este unică prin modelul său și prin modalitatea de tăiere a perilor din microfibră.

Husă de călătorie pentru fiecare set de periuțe de dinți

Fiecare periuță de dinți miDent este protejată de o husă de călătorie reutilizabilă. Păstrați-vă întotdeauna periuța de dinți protejată împotriva bacteriilor, chiar și atunci când călătoriți.

Cutie elegantă pentru două periuțe de dinți potrivită de asemenea pentru a fi oferită drept cadou

Periuțele de dinți revoluționare în diferite culori într-o cutie elegantă reprezintă un cadou potrivit pentru toate persoanele care iubesc produsele originale și funcționale.