În sfârșit un dispozitiv de curățare a dinților cu ultrasunete eficient care chiar funcționează

Un zâmbet alb strălucitor!

REALSONIC™ îndepărtează:

Curăță în mod eficient dinții datorită tehnologiei cu ultrasunete

Realsonic™ nu este ca cele mai multe produse ieftine de îndepărtare a plăcii și a tartrului. Acesta oferă cea mai puternică tehnologie cu ultrasunete de pe piață, cu 42.000 de vibrații pe secundă.

NU mai folosiți dispozitive de îndepărtare a plăcii dentare nefuncționale care vă pot deteriora dinții. Calitate 100% garantată!

Puteți observa toate impuritățile datorită camerei încorporate

Pur și simplu conectați REALSONIC™ la telefon prin Wi-Fi.

Cipul UAV asigură o transmisie rapidă și clară a imaginii.

Carcasa UV elimină 99,9% din bacterii după fiecare utilizare

Îndepărtarea eficientă a bacteriilor imediat după curățare reprezintă baza unei igiene curate. Curățați-vă dispozitivul cu lumină UV precum într-un cabinet stomatologic.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la gingii

Dispozitivul poate face diferența dintre dinți și gingii și se oprește automat atunci când atinge gingiile.

Dinți mai albi cu până la câteva nuanțe

Igieniștii dentari recomandă miDent

Am încercat dispozitivele de igienă dentară miDent în cabinetul nostru și pot confirma că sunt foarte eficiente și foarte potrivite pentru rutina de îngrijire la domiciliu și de asemenea pentru prevenirea apariției cariilor.

Tehnologie ultrasonică

Tehnologia asigură 42.000 de vibrații pe secundă.

4 lumini LED

Lumini LED de înaltă calitate pentru detectarea murdăriei și iluminarea spațiilor inter-dentare.

Carcasă pentru dezinfectare inclusă

Carcasă pentru dezinfectare cu radiații UV care distruge toți microbii și toate bacteriile.

Cameră 5MP de înaltă calitate

O cameră conectată la o aplicație de pe telefon care captează mediul din interiorul gurii dumneavoastră.

3 moduri de curățare

Reglați intensitatea de curățare cu ajutorul celor 3 niveluri de setare a puterii.

Încărcare USB

Încărcare USB sigură și rapidă.

Durată lungă de funcționare cu o singură încărcare

Încărcare sigură și rapidă prin USB. Luați dispozitivul de curățat cu dumneavoastră în călătorii, fără a vă face griji în privința bateriei.

Capetele de curățare suplimentare pot fi găsite în partea de jos a dispozitivului

Bucurați-vă de o curățare eficientă chiar și atunci când plecați la drum. Veți găsi tot ceea ce aveți nevoie în interiorul pachetului.

Pachetul conține

• 1x Husă pentru sterilizare UV
• 2x Cap de curățare
• 1x Cablu tip C
• 1x Dispozitiv dentar cu ultrasunete
• 2x Capac de protecție destinat capătului dispozitivului
• 1x Cheiță
• 1x Manual

Descărcați instrucțiunile de utilizare

Întrebări adresate frecvent de către clienții noștri

Curățarea cu ultrasunete este una dintre cele mai recente tehnologii din domeniul stomatologic. Persoanele cu acumulări mari de tartru care nu pot fi îndepărtate folosind o periuță de dinți obișnuită sau cu ață dentară și care ar necesita o intervenție semnificativă de curățare cu un dispozitiv comercial de îndepărtare a tartrului pot beneficia în mare măsură datorită curățării dentare cu ultrasunete.

Iată câteva dintre beneficiile curățării dentare cu ultrasunete:

• Mai rapidă decât metodele convenționale de curățare a dinților
• Îndepărtarea nedureroasă a plăcii și a tartrului
• Ajută la reducerea aspectului petelor dentare, rezultând într-un zâmbet mai alb și mai strălucitor decât în cazul periajului obișnuit.

Curățarea cu ultrasunete poate fi foarte avantajoasă în cazul pacienților cu placă dentară sau tartru consistent. Este una dintre cele mai eficiente modalități de a scăpa de petele vechi și greu de îndepărtat, cum ar fi cele cauzate de cafea sau țigări. Pentru persoanele cu dinți sensibili, acul de curățare are vârfuri mai mici care pot fi folosite pentru a reduce și mai mult durerea. Curățarea cu ultrasunete le oferă oamenilor o abordare mai rapidă și mai eficientă pentru a-și curăța dinții, reducând în același timp disconfortul.

Sunt multe dispozitive cu ultrasunete pentru îndepărtarea plăcii bacteriene, dar acestea nu ating vibrații la fel de înalte și vă pot afecta dinții și gingiile. ULTRASONIC este cel mai sigur și mai eficient dispozitiv de curățare a dinților, în principal datorită frecvenței sale ridicate de curățare de 42.000 de vibrații/min. Clienții îl apreciază, de asemenea, datorită siguranței sale, deoarece ultrasunetele se opresc atunci când intră în contact cu gingiile și acționează doar pe suprafața dintelui.

Este foarte important să dezinfectați echipamentul după utilizare pentru a preveni infecțiile. Periuțele de dinți obișnuite trebuie să fie curățate manual și nimeni nu are timp pentru asta. O igienă bună se bazează pe uciderea eficientă a microorganismelor imediat după curățare. Radiația ultravioletă este folosită pentru a vă curăța echipamentul în același mod în care este folosită în cabinetele stomatologice. miDent ULTRASONIC este echipat cu o cutie de dezinfectare UV care ucide automat toți microbii dăunători după utilizarea dispozitivului, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la infecții.

Vă recomandăm să îl folosiți cel puțin de două ori pe lună pentru a menține o bună sănătate orală. Dar depinde de dumneavoastră dacă doriți să vă păstrați dinții mai albi și mai sănătoși. Unii dintre clienții noștri îl iau cu ei chiar și în vacanță, deoarece senzația de dinți netezi și curați creează dependență.

Avantajul acestor dispozitive este că, datorită undelor ultrasonice, ele pot îndepărta murdăria chiar și în locuri greu accesibile, iar o periuță de dinți obișnuită nu poate ajunge acolo. Cu toate acestea, recomandăm în continuare utilizarea periuțelor inter-dentare sau a dușurilor bucale pentru igiena zilnică.

ULTRASONIC™ este recomandat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Bineînțeles că da! Oferim clienților noștri o garanție de doi ani.