Ajutăm la tratarea următoarelor probleme:

Univerzální rovnátka na spaní

Formă universală a gutierei dentare pentru diferite deformații dentare

Gutierele dentare sunt confecționate din materiale rezistente, dar flexibile, astfel încât dinții dumneavoastră să se poată adapta și ajusta. Sunt concepute special pentru a aplica o presiune uniformă asupra mandibulei și dinților.

Corectarea poziționării limbii și îmbunătățirea respirației nazale

Atunci când este purtată în mod regulat noaptea, gutiera dentară vă va învăța să țineți limba în partea de sus a gurii și veți dezvolta obiceiul de a respira pe nas, ceea ce are multe beneficii. Purtați gutiera dentară Dormi&îndreaptă pe întreaga durată a nopții și 1-4 ore pe timp de zi, atunci când studiați, citiți, vă uitați la televizor, utilizați laptopul sau lucrați.

Un somn mai bun

Dinți drepți

Ocluzie normală

Încercați gutiera noastră dentară Dormi&îndreaptă,
în loc să cheltuiți peste 10 000 lei pentru un aparat dentar clasic!

Scrâșniți din dinți noaptea? Puteți să vă deteriorați smalțul dentar!

Bruxismul puternic poate afecta smalțul și pulpa dentară. În cazuri extreme, dinții pot fi șlefuiți atât de mult încât pulpa este expusă sau coroana este deteriorată. Achiziționați Dormi&îndreaptă și preveniți aceste probleme grave.

Drumul către un zâmbet perfect este împărțit în 3 faze

După câteva săptămâni veți simți schimbările

Formă universală și materiale flexibile non-toxice

Gutiera aplică o presiune puternică și uniformă asupra întregii mandibule. Această presiune micșorează spațiile interdentare, îndreaptă dinții, îmbunătățește estetica feței, corectează mandibula și arcada dentară. Am analizat peste 2 000 de mandibule ale femeilor și bărbaților. Materialul utilizat se potrivește majorității maxilarelor, fără o dezaliniere anormală a dinților.

Dormi&îndreaptă oferă un zâmbet perfect și tratează cauzele dinților strâmbi

În timp ce aparatul dentar fix îndreaptă dinții, Dormi&îndreaptă vindecă cauzele dinților strâmbi, cele mai frecvente fiind: sforăitul, respirația deficitară, poziția necorespunzătoare a gurii și limbii. Dormi&îndreaptă funcționează la fel de eficient ca orice alt tratament ortodontic convențional în ceea ce privește alinierea dinților și închiderea spațiilor interdentare.

Îndreptați-vă dinții în timpul somnului

Dormi&îndreaptă aliniază dinții, micșorează spațiile interdentare și sporește estetica mandibulei și feței. Clienții noștri raportează îmbunătățiri în ceea ce privește scrâșnitul dinților, dinții strâmbi, malocluziile, tensionarea mandibulei, calitatea somnului etc.

Purtați gutiera în timpul somnului și îmbunătățiți-vă zâmbetul fără mare efort!

Gutiera este adecvată pentru ADULȚI și COPII.

Chiar funcționează! Îndreaptă dinții, micșorează spațiile interdentare, tratează malocluziile, iar zâmbetul d-voastră va fi perfect fără proceduri dentare costisitoare. Nu observați nicio schimbare după 3 luni de zile? Vă returnăm banii!

Garanția de satisfacție de 3 luni de zile

Dormi&îndreaptă funcționează! Îndreptați-vă dinții, micșorați-vă spațiile interdentare și îmbunătățiți-vă estetica feței fără proceduri stomatologice costisitoare.

ATENȚIE: Înainte să utilizați gutiera, consultați un dentist sau ortodont autorizat. Noi oferim un produs, nu un plan de tratament, motiv pentru care nu ne asumăm responsabilitatea ulterioarelor complicații care pot apărea. Dacă decideți să îl folosiți fără supraveghere profesională, îl veți folosi pe propriul risc. În cazul în care ne contactați și vă oferim anumite sfaturi, nu le luați ca atare, deoarece nu suntem responsabili pentru sfaturile oferite.

Acest dispozitiv vă forțează să respirați pe nas și este posibil să nu puteți respira pe gură. Nu recomandăm utilizarea de către persoanele care au apnee, astm, dificultăți de respirație pe nas și alte probleme similare.

Înainte de utilizare citiți avizele medicale și avertismentele.

Cum se utilizează gutiera Dormi&îndreaptă?

 • Purtați gutiera pe întreaga durată a nopții și 1-4 ore în timpul zilei.
 • Purtați-o în timpul liber sau la muncă.
 • Spălați gutiera după utilizare și stocați-o în carcasă.
 • La prima utilizare a gutierei, veți simți un disconfort a dinților din față, lucru care este normal. Dacă durerea este prea mare puteți scurta timpul de utilizare, iar după ce dispare sensibilitatea, puteți reveni la timpul prescris.
 • Procesul de corecție este clasificat în 3 faze. După aproximativ o lună de utilizare a variantei D1 puteți să utilizați treptat varianta D2 în timpul zilei.
 • Utilizați D2 în timpul zilei și D1 în timpul nopții. După ce v-ați adaptat complet la D2, puteți începe să utilizați treptat D3. Utilizați D3 în timpul zilei și D2 în timpul nopții.
 • Recomandăm utilizarea dispozitivului Dormi&îndreaptă în fiecare zi, pentru a putea observa îmbunătățiri majore.
 • Majoritatea timpului, gura ar trebui să fie închisă. Când utilizați gutiera, buzele trebuie să fie în închise, iar respirație ar trebui să se facă pe nas.
Îmbunătățirile ar trebui să fie vizibile în câteva săptămâni de la utilizare.

”Am găsit produsul Dormi&îndreaptă” pe Facebook și am fost foarte sceptică la început. Am decis să îl încerc datorită prețului și a posibilității de returnare a banilor. Mă bucur nespus de mult că am luat această decizie. După doar 2 săptămâni de purtare a variantei D1 am observat îmbunătățiri majore! Îl recomand cu mare drag! *bonus: m-a ajutat cu scrâșnitul dinților!”

Dominika Š.

”Este minunat că gutiera Dormi&îndreaptă are un preț accesibil! Mă bucur foarte mult că există gutiere cu utilizare pe timp de noapte. Fiul meu nu trebuie să aibă un aparat dentar scump, pe care nu îl poate scoate.”

Radek K.

Mii de clienți mulțumiți recomandă această gutieră

Scrâșnitul dinților se înrăutățește când sunt stresat. O lungă perioadă de timp am trecut cu vederea peste această problemă, iar acum dinții mei sunt distruși ireversibil la suprafață. Dormi&îndreaptă funcționează, păcat că nu am încercat o soluție similară mai devreme. Aș fi putut avea o dantură frumoasă acum câțiva ani.

Daniel K.

Dentistul m-a atenționat de mult timp asupra malocluziei părții superioare, însă nu am avut suficiente fonduri pentru a rezolva problema. Am încercat Dormi&îndreaptă la recomandarea unui prieten și nu regret. Malocluzia s-a îmbunătățit după doar 3 luni. Până și dentistul meu a observat!

Mirek H.

O perioadă lungă de timp nu am fost mulțumită cu zâmbetul meu, pe Instagram nu veți găsi nicio poză în care zâmbesc larg. După jumătate de an de utilizare intensivă a gutierei Dormi&îndreaptă am adăugat în sfârșit o poză în care zâmbesc la My Story și am primit numeroase complimente!

Dana L.

MATERIALE NON-TOXICE

Gutiera Dormi&îndreaptă™ este confecționată 100% din materiale non-toxice, fără BPA și ftalați.

GARANȚIA RETURNĂRII BANILOR

În cadrul politicii noastre de 100% satisfacție oferim o garanție de 3 luni pentru returnarea banilor.

FĂRĂ VIOLENȚĂ

În timpul fabricării gutierei Dormi&îndreaptă nu există violență asupra animalelor. Materialele noastre sunt vegane.

100% garanție de returnare a banilor

✔️ Garanție de satisfacție de 3 luni – nu v-a ajutat gutiera? VĂ RETURNĂM BANII! Dacă gutiera dentară nu v-a ajutat, suntem dispuși să vă oferim o rambursare completă. Trebuie doar să contactați serviciul clienți și să ne informați că doriți să utilizați ”garanția de satisfacție de 3 luni de zile”.

+

✔️  Garanția universală de 30 de zile a produselor  – nu vi se potrivește gutiera noastră? VĂ RETURNĂM BANII! Dacă Dormi&îndreaptă nu vi se potrivește, oferim garanția de returnare a banilor în 30 de zile, fără necesitatea specificării motivului. Comandați Dormi&îndreaptă chiar acum, fără nici un risc, datorită garanției noastre de satisfacție 100%!

Comandați gutiera dentară Dormi&îndreaptă chiar acum cu garanția de satisfacție 100% a returnării banilor. Zâmbetele frumoase și clienții mulțumiți sunt două dintre lucrurile noastre preferate.

Întrebări frecvente a clienților noștri

Înainte de utilizare spălați-vă pe dinți, aplicați Dormi&îndreaptă, lăsați să acționeze pe durata nopții. Recomandăm să purtați gutiera dentară Dormi&îndreaptă timp de 1-4 ore ziua, atunci când studiați, citiți, vă uitați 4 televizor, utilizați laptopul sau lucrați.

Purtați gutiera Dormi&îndreaptă în fiecare noapte în timpul somnului. De preferat este să purtați gutiera și în timpul zilei în timpul lecțiilor, cititului, uitatului la televizor etc.

Tratamentul cu Dormi&îndreaptă are 3 faze.

 • D1 (faza 1) este moale. Purtați-o în fiecare noapte pe o durată de 1-3 luni consecutive.
 • D2 (faza 2) este mijlocie. Purtați-o în fiecare noapte pe o durată de 6-8 luni consecutive. 
 • D3 (faza 3) este dură. Purtați-o în fiecare noapte pe o durată de 5-8 luni consecutive.

Pentru confort maxim, eficiență și cel mai bun preț recomandăm să cumpărați toate cele 3 faze împreună.

Desigur!  La fabricare utilizăm doar materiale non-toxice fără substanțe chimice industriale și ftalați, care nu sunt testate pe animale.

Aici, la Mident, ne susținem marca și produsele. Politica noastră este de satisfacție 100%. Dacă nu sunteți mulțumit de produs, vă oferim o rambursare. Cumpărăturile la noi nu presupun niciun risc. Vă recomandăm să citiți recenziile individuale ale clienților noștri, care au încercat personal Dormi&îndreaptă.

Deși nu se recomandă utilizarea produsului Dormi&îndreaptă persoanelor sub 15 ani, fiecare persoană ar trebui să antreneze poziționarea corectă a limbii.

Înainte să utilizați dispozitivele noastre, consultați un dentist sau ortodont autorizat. Oferim produse, nu planuri de tratament, motiv pentru care nu ne asumăm responsabilitatea pentru posibilele complicații. Dacă decideți să le folosiți fără supraveghere profesională, le veți folosi pe propriul risc. În cazul în care ne contactați și vă oferim anumite sfaturi, nu le luați ca atare, deoarece nu suntem responsabili pentru sfaturile oferite.

Gutiera dentară Dormi&îndreaptă vă forțează să respirați pe nas și este posibil să nu puteți respira pe gură. De aceea, nu recomandăm utilizarea de către persoanele care au astm, dificultăți de respirație pe nas și alte probleme similare.

Înainte de utilizare citiți avizele medicale și avertismentele.

Desigur!  Clienților noștri le oferim garanție de 2 ani.