Your Cart

miDent DAY

Periuță miDent 18640/DAY cu peri din microfibră cu tăieturi drepte, special concepută pentru îndepărtarea delicată a plăcii bacteriene, nu numai pentru dinții sensibili. Periuța de dinți asigură protecția smalțului dentar pe tot parcursul zilei. Potrivită pentru o curățare delicată de dimineață.

miDent NIGHT

Periuța de dinți miDent 18640/NIGHT cu peri din microfibră profilați pentru îndepărtarea eficientă a tuturor resturilor alimentare și a impurităților de la nivelul dinților. Protejează dinții împotriva tartrului chiar și în timpul nopții. Potrivită pentru o curățare temeinică seara.

Set periuțe DAY&NIGHT

Periuțele de dinți sunt oferite în forma DAY&NIGHT, unde fiecare perie este unică în ceea ce privește designul, modul de tăiere a microfibrelor și scopul utilizării.

Până la 16.000 de fibre în plus față de o periuță de dinți obișnuită

Periuța de dinți miDent cu 18.640 de peri din microfibră extrafină îndepărtează placa bacteriană în mod delicat, dar foarte eficient. Datorită densității perilor, periuța de dinți ajunge și în locurile greu accesibile de la nivelul cavității bucale. Periuțele de dinți convenționale rănesc de cele mai multe ori gingiile cu perii lor duri, acestea putând începe să sângereze. Cu miDent, gingiile dumneavoastră sensibile rămân intacte. Periuța de dinți este disponibilă în variantele DAY/NIGHT, unde fiecare periuță este unică prin modelul său și prin modalitatea de tăiere a perilor din microfibră.

Husă pentru călătorii pentru fiecare periuță de dinți inclusă în set

Fiecare periuță de dinți miDent este protejată de o husă reutilizabilă și ușor de transportat. Păstrați-vă întotdeauna periuța de dinți protejată împotriva bacteriilor, chiar și atunci când călătoriți.

Cutia elegantă pentru două periuțe de dinți reprezintă cel mai bun cadou.

Periuțele dinți revolutionare vin în diferite culori și intr-o cutie stilata. Reprezintă un cadou potrivit pentru toți cei care iubesc produsele originale și functionale.

O curățare de până la 8 ori mai profundă pentru un zâmbet alb perfect

PROTECȚIE PE TOT PARCRSUL ZILEI

Vă protejează dinții împotriva mizeriei și a tartrului pe tot parcursul zilei și nopții.

DINȚI MAI ALBI

miDent protejează smalțul dentar și curăță în mod excelent întreaga suprafață dentară pentru a obține niște dinți mai albi.

Protecție eficientă pentru dinți sensibili

POTRIVITĂ ȘI PENTRU DINȚI SENSIBILI

Încredințați-vă dinții și gingiile sensibile la cea mai bună îngrijire a micro perilor special dezvoltați.

CURĂȚARE DE 8 ORI MAI PROFUNDĂ

Periuța asigură o pătrundere mai bună în spațiile inter-dentare datorită grosimii de 80 µm a fiecărei perii.

Periuța miDent este iubită de milioane de clienți din întreaga lume

Am căutat mult timp o periuță de dinți care să se potrivească periajului dentar în cazul utilizării aparatului dentar. Periuțele de dinți obișnuite nu puteau să-mi curețe dinții în mod corect – miDent DA!

Maria F.
reprezentantă vânzări

Sufăr de boală parodontală și gingiile mele sângerează cel mai mult atunci când mă spăl pe dinți. MiDent nu-mi zgârie gingiile sensibile atunci când periez dinții.

Răzvan B.
Profesor

Toată familia noastră folosește aceste periuțe de dinți. Sunt excelente pentru baia noastră și au o durată lungă de viață. Soțul meu o folosește pe cea neagră, iar eu pe cea albă. Le putem diferenția mai bine în acest fel.

Mirela S.
se află în concediu de maternitate

Fiul meu de 10 ani este autist. Să-l determini să se spele pe dinți cu periuțele de dinți obișnuite este extrem de dificil, deoarece sunt „prea tari”. MiDent este super moale și curăță foarte bine.

Doina H.
profesoară de yoga

Dinții albi sunt importanți pentru mine, deoarece lucrez ca medic pediatru. Am crezut că dinții albi și o periuță de dinți moale nu merg bine împreună, dar miDent face acest lucru să funcționeze.

Robert B.
medic pediatru

Perii acestei periuței sunt super moi. Am cumpărat periuța de dinți pentru soțul meu care are probleme cu sângerarea gingiilor și acum nu vrea să folosească alte periuțe de dinți. Dispozitivul de curățare a limbii din partea din spate este, de asemenea, minunat.

Nicoleta P.
secretară