Your Cart
Abonament miDent
Obținerea unor dinți sănătoși și a unui zâmbet frumos sunt acum posibile la prețuri mult mai accesibile

Obțineți acces periodic la periuțele de dinți revoluționare miDent în fiecare lună, la un preț mai bun. Cu ajutorul unui abonament, periuțele dumneavoastră de dinți vin cu o REDUCERE DE 15% și vă vor fi livrate la intervale regulate, conform preferințelor dumneavoastră. Abonamentul este configurat pentru o perioadă minimă de 30 de zile, iar la activarea acestuia se înregistrează întotdeauna o modalitate de plată recurentă. Prin urmare, următoarea plată este încasată în mod automat atunci când perioada actuală de abonament expiră. Vă puteți abona pentru orice număr de seturi de periuțe de dinți miDent, pentru o perioadă cuprinsă între 1 și 6 luni.

Dacă încercarea de plată eșuează, abonamentul dumneavoastră va fi temporar dezactivat. Vom încerca din nou să efectuăm plata de încă două ori, la 24 de ore după expirarea abonamentului și în a 5-a zi după expirarea abonamentului. Dacă plata reușește, vă vom activa în mod automat și imediat abonamentul miDent și veți putea continua să folosiți periuțele de dinți miDent.

Informații despre statusul abonamentului dumneavoastră pot fi consultate accesând contul dumneavoastră pe din cadrul magazinului online www.mident.ro (Secțiunea Contul meu se află în colțul din dreapta sus) prin intermediul e-mail-ului introdus la efectuarea comenzii abonamentului dumneavoastră.

Cum funcționează abonamentele

Alegeți tipul de abonament și plătiți comanda cu cardul.

În mod periodic, în funcție de perioada aleasă de către dumneavoastră, veți primi o comandă.

Anulați abonamentul cu un singur clic în accesând secțiunea Contul meu.

Obțineți o rezervă regulată de periuțe de dinți, bucurându-vă de o REDUCERE DE 15%.

Suntem aici pentru dumneavoastră

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.