Your Cart

Albirea dinților la cabinetul stomatologic?

Pentru sfaturi despre cum să vă albiți dinții, este întotdeauna mai bine să vizitați medicul stomatolog sau igienistul dentar. Aceștia vă vor putea spune dacă albirea dentară la domiciliu este suficient de eficientă pentru a obține nuanța dorită sau dacă este mai bine să folosiți un gel de albire cu peroxid, care este adecvat doar în cazul albirilor dentare ce au loc într-un cabinet stomatologic.

Metode de albire a dinților în cabinetul stomatologic

Albirea dinților în cadrul cabinetului stomatologic promite o variație de până la 12 nuanțe, dar este întotdeauna bine să luați în considerare nuanța ce urmează a fi obținută, astfel încât, în loc de un zâmbet strălucitor, să nu obțineți un rezultat ridicol. Cele mai comune metode de albire a dinților sub supravegherea unui profesionist sunt albirea cu laser și albirea cu UV. Atunci când alegeți o metodă, este o idee bună să luați în considerare nivelul de sensibilitate al dinților dumneavoastră și, de asemenea, costurile.

Pentru un rezultat perfect, este important să îndepărtați mai întâi în mod temeinic placa bacteriană de la nivelul dinților. Desigur, acest lucru este îndeplinit de către toată lumea în timpul periajului de rutină; o periuță de dinți cu peri denși este cea mai potrivită pentru acest lucru. Igienizarea dentară va îndepărta placa și în mod și mai eficient înainte de albirea dinților.

Albirea dinților cu laser

Albirea dentară cu laser se efectuează folosind diferite concentrații de peroxid de hidrogen. Se va aplica un gel de albire cu peroxid la nivelul dinților, iar dinții vor fi expuși luminii cu ajutorul unui laser sau a unor lumini LED. Acest lucru activează efectele de albire și permite gelului să pătrundă în smalț, eliminând astfel pigmenții întunecați. Atenție, gelul de albire cu peroxid nu este recomandat pentru albirea la domiciliu, acesta poate irita gingiile în lipsa unei supervizări profesionale.

Albirea dinților cu UV

Procedeul de albire a dinților cu lumină UV este mai delicat cu dinții sensibili, deoarece nu necesită folosirea de peroxid. Ca urmare, nu este oferit doar de cabinetele stomatologice, ci și de unele saloane de înfrumusețare. Altfel, procesul este similar cu albirea dinților cu folosind laser – la nivelul dinților se aplică un gel special de albire, care este activat prin intermediul unei lămpi UV.

Periuțele de dinți miDent
pentru un zâmbet perfect

O perie unică, cu un număr de 18.640 de peri de microfibră, care se numără printre cele mai profesionale periuțe de dinți de pe piață, datorită capului său dens de curățare.

Îngrijire modernă pentru dinți și gingii

Nu ratați articolele din lumea stomatologiei și recomandările pentru o îngrijire dentară eficientă. Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru, care include oferte speciale și cupoane de reducere.

sau urmăriți-ne pe rețelele sociale